Vill du delta i vår gemensamma kamp för att personer med NPF ska få ett fungerande liv? Varmt välkommen att bli medlem hos oss på Attention! 

Ditt medlemskap är otroligt värdefullt och gör det möjligt för oss att sprida kunskap om NPF, att bedriva påverkansarbete och att erbjuda en gemenskap i våra lokalföreningar över hela landet. 

Det här ingår i ditt medlemskap

Gemenskapen ute i våra lokalföreningar

Som medlem får du tillgång till en lokalförening, där du kan möta andra medlemmar, få stöd och delta i träffar, aktiviteter och samtalsgrupper. Här har du möjlighet att engagera dig och att bidra efter din förmåga.

En prenumeration på vår medlemstidning

Som medlem får du tidningen Attention som bland annat ger dig reportage som speglar livet med NPF, smarta tips och vardagsstrategier, nytt inom forskning och senaste nytt från förbundet och föreningarna. 

Stöd och vägledning – digitalt material

Som medlem får du tillgång till en mängd guider, rapporter och annat matnyttigt. Det handlar om allt från körkort till anhörigstöd och tips för skolan. 

Attentions anhörigtelefon

Attention har en anhörigtelefon, den är öppen för alla men du som medlem är prioriterad. Till anhörigtelefonen går det att ringa och prata om stort och smått. 

bild på anteckningsblock

Digitala utbildningar och föreläsningar

Som medlem får du tillgång till digitala utbildningar och föreläsningar inom olika ämnen som berör NPF. Det kan vara inspirerande personliga berättelser, eller föreläsningar om till exempel sömn eller återhämtning. Du får också medlemsrabatt på våra öppna kurser och utbildningar som genomförs av Attention Utbildning.

Enkelt att betala

  • Huvudmedlem 240 kr per kalenderår (måste ha fyllt 18 år)
  • Familjemedlem 60 kr per kalenderår (kan vara både barn över och under 18 år eller partner/sambo/make/maka. Boende på samma adress som huvudmedlem).
  • Du betalar enkelt via swish eller kort. Klicka på knappen nedan för anmäla dig som medlem och bli skickad till de olika betallösningarna.

Därför är jag medlem hos Attention!

Attention är en unik gemenskap som utgör en solid grund till en enorm handlingskraft. Tack vare stödet, självinsikterna och energin som arbetet i Attention gav mig vågade jag vara öppen med min diagnos både privat och i mitt yrkesliv

Lena Furberg

Genom Attention har jag upplevt oräkneligt många möten och träffat oförglömliga människor. 

Nicole Wolpher
Nicole Wolpher, huvudförfattare

Att bevaka och tillvarata olika intressen för oss med dessa funktionsförmågor är viktigt, annars kan de lätt förbises i samhället.

Eric Donell