Arbetet som ni i Attentions lokalföreningar runtomkring i landet varje utför på ideell basis är fantastiskt! Era insatser utgör en av de viktigaste benen i Attentions verksamhet och betyder så mycket för så många. På den här sidan har vi samlat information som vi hoppas kunna förenkla ert föreningsarbete.

Attention Nytt

Attention-Nytt är ett internt nyhetsbrev med nyheter och aktuellt för Attention nationellt. Det skickas ut till alla lokala föreningar varje månad men går även att ladda ner som PDF.

Läs senaste Attention Nytt & ladda ner äldre

Förbundets kalendarium

Föreningskonferens

2021: 23-24 oktober, Haninge
Läs mer här!

Förbundsstyrelsen

2021: 11-12 september, 27-28 november

Arbetsutskottet

2021: 20 augusti, 21 oktober, 9 december

Välkommen på föreningskonferens !

Den 23-24 oktober 2021 i Haninge är det åter dags för föreningskonferens. Vi planerar att genomföra konferensen fysiskt men det kommer att vara möjligt att delta digitalt.

Programmet består av utbyte av information mellan förbundet och föreningarna intressepolitiska frågor, projektredovisningar och möjlighet till erfarenhetsutbyte mellan föreningarna.

Anmäl dig och läs mer om konferensen


Attentions föreningspärm

För att underlätta lokalföreningarnas arbete så mycket som möjligt har vi tagit fram en digital föreningspärm. Där har vi samlat matnyttig information som vi tror kommer hjälpa er i ert viktiga arbete. Klicka på länkarna nedan för att läsa om respektive avsnitt i pärmen.

Attentions studiecirkelmaterial

Attention har igenom åren tagit fram studiecirklar för många olika målgrupper. Att lokalföreningarna anordnar cirklarna är otroligt värdefullt för våra medlemmar. Att träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter kan vara en viktig livlina för många. Nedan finns några av de studiecirklar vi tagit fram. Bara att läsa och ladda ner.


Mallar och material till föreningsarbetet

Här kan du som är engagerad i någon lokal förening ladda ner en mängd värdefullt material. Här finns det mesta – allt ifrån råd, tips och riktlinjer till stadgar, grafiska profiler och exempelmallar på verksamhets- och revisionsberättelser. Kallelser, program och annat som tillhör det lokala arbetet kommer också att publiceras här så att det lätt kan laddas ner, tillgängligt för alla.

Material

Mallar