Fakta om vår webbplats

Attentions webbplats är ansluten till funktionen Talande Webb. Du hittar en länk till funktionen i vårt sidhuvud. Klickar du på den länken så aktiveras tillägget.
Läs mer om Talande webb.

Vårt mål är att webbplatsen ska vara så lätt att använda som möjligt. Vi har byggt grunden i WordPress, kompletterat med Sass och lagt till funktioner för att klara hög trafik, eftersom vi har ett stort antal besökare på sidorna varje dag.

Den webbplattform vi har idag är några år gammal. Vi ser just nu över den, för att ta reda på hur vi kan förbättra för dig och andra användare. Det är meningen att du enkelt och snabbt ska kunna hitta den information du söker och kunna utföra det du kom för att göra på vår webb.

Under omgörningen försöker vi tänka Mobile First, eller kanske vi hellre ska säga användaranpassat. De flesta av våra besökare använder smarta mobiltelefoner med små skärmar för att surfa in på webbplatsen och därför behöver vi fundera en del över hur vi gör det lättare att navigera och hitta rätt. Vi tittar också på hur vi kan förbättra tillgängligheten för dig som har funktionsnedsättningar.

Hittar du fel, har du synpunkter på vårt innehåll, eller andra frågor om vår webbsida är du välkommen att höra av dig. Maila till: webmaster@attention.se


Dela detta: