Våra digitala plattformar

Just nu arbetar vi främst med att utveckla Attentions webbplats, Facebook och Twitter. Vi har också återupplivat Instagramkontot.

Attention hade i december 2018 över 21 000 mycket aktiva följare på Facebook. Och på webbplatsen attention.se har vi under året som gått haft cirka en miljon sidbesök. De flesta av dessa besök har gjorts av återvändande gäster, men vi har också varje dag ett stort antal helt nya besökare på våra sidor, varav många kommer via länkar från andra webbplatser.

Efterfrågan på kunskap om NPF är alltså fortsatt hög. Vi arbetar därför nu under 2019 med att försöka analysera och kartlägga våra användares behov, förenkla navigeringen och öka användbarheten på alla våra plattformar. Målet är att det ska bli lättare för våra besökare att hitta fakta, tips, kunskap och artiklar.

En viktig uppgift för huvudwebben är också att stötta våra lokalföreningar – med material om Attention och vad förbundet gör, om föreningsarbetet och om hur vår organisation är uppbyggd. Vi förvaltar dessutom sajterna adhdpajobbet.se, ung.attention.se, samt försöker se till att sajterna natkoll.nu, samt friguiden.se går att fortsätta använda.


Dela detta: