Vanliga frågor

Här har vi samlat svar på de mest ställda frågorna. Kontakta oss gärna om du inte hittar informationen du söker. 

Hur anmäler jag mig till en utbildning eller föreläsning?

Vid varje aktivitet finns en länk som säger “Anmäl dig här”. Om du klickar på länken kommer du till ett anmälningsformulär. Fyll i dina uppgifter. Fält som är märkta * är obligatoriska. Avsluta med att klicka på “Skicka” längst ner på sidan.

Hur vet jag att anmälan har kommit fram?

Direkt efter att du har klickat på knappen “Skicka” längst ner på formuläret så får du upp ett meddelande på skärmen som bekräftar att din anmälan är mottagen. Detta meddelande garanterar att du har en plats på den aktuella aktiviteten. En bekräftelse skickas samtidigt med din anmälan till den mejladress som du har uppgivit. Det utgår ingen mer bekräftelse och registrering sker på plats vid kurstillfället.

Är anmälan bindande?

Det går att avboka din kursplats t.o.m. två veckor innan kursen äger rum. Därefter är din anmälan bindande. Om du skulle få förhinder senare kan du överlåta din plats till en annan person. Kursavgiften återbetalas endast mot läkarintyg. För att underlätta avprickningen vid kurstillfället vill vi att du meddelar oss att en annan person än den som står på anmälningsformuläret kommer att delta. E-posta till malin.lillthors@attention.se och uppge både ditt och ersättarens namn samt datum för aktivitet.

Hur betalar jag?

En faktura kommer att skickas till den adress som du angivit på anmälningsformuläret.

Hur gör jag för att få rabatt på utbildningar och föreläsningar?

Attention Utbildning ger alltid rabatt till dig som är medlem i Riksförbundet Attention. Om inget annat anges är rabatten 20 % och den gäller på öppna kurser som är anordnade av Attention Utbildning.

En stödorganisation kan skicka en deltagare till medlemspris per kurs.

För att rabatterna ska gälla för kursdagen, måste medlemskapet vara betalt senast två veckor före kursstart.

Medlemskap i Attention – ge lite och du får mycket tillbaka

Medlemskap lönar sig. Förutom att du som medlem hjälper oss att förbättra villkoren för personer med NPF får du reducerat pris på utbildningscentrets samtliga kurser, temadagar och föreläsningar. Vidare kan du delta i NPF-forum till ett mycket förmånligt pris och ta del av intressant material i Attentions tidskrift, den enda svenska tidning som i ett brett perspektiv bevakar och skriver om NPF-frågor. Du får också tillgång till Attentions samtalsforum, träffar och nätverk.

Stöd Attentions arbete


Dela detta: