Nytt diskussionsmaterial riktat till anhöriga

Den senaste medlemstidningen som nyligen kom ut i våra medlemmars brevlådor hade det uppskattade temat “Leva nära”. Jenny Kindgren som jobbar med Attentions anhörigstöd har skrivit diskussionsfrågor kopplade till specifika artiklar i tidningen. Kanske något att samlas kring hemma? Digitalt med vänner eller i din förening?

– Den här tidningen innehöll verkligen superbra artiklar! Jag kände att det skulle vara givande i dessa mörka och isolerade tider att få igång samtalen ute bland våra anhöriga. Min förhoppning är att frågorna funkar lika bra hemma vid matbordet som i mindre digitala grupper ute i våra föreningar, säger Jenny Kindgren.

Vi önskar er en givande och reflekterande diskussion!

De olika diskussionsfrågorna hittar ni i pdf-format nedan. Tidningen kan ni läsa i sin helhet >> HÄR!