Välkommen till vårt öppna utbildningsprogram om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar! Våra öppna kurser och utbildningar är uppskattade av privatpersoner, såväl om yrkesverksamma. Vi erbjuder alltid uppdaterade och intressanta föreläsningar med koppling till det senaste som sker inom forskningsvärlden inom NPF.

STRUKTURERAT NPF-ARBETE I SKOLMILJÖ

Denna termin kommer vi satsa på att erbjuda utbildningar för personal inom skolan (F-9) live runt om i landet. Vi gör det i samarbete med Psykologparters som håller i utbildningarna och hjälper oss med lokaler. Se planerade datum nedan och mer info finns i inbjudan.

27/11 Psykologpartners i Linköping, S:t Larsgatan 30. Ta del av inbjudan

NPF I ARBETSLIVET – UR ETT ARBETSGIVARPERSPEKTIV

NPF är kognitiva funktionsnedsättningar och under denna kurs går vi igenom och belyser de olika kognitiva förmågorna som påverkas vid just NPF samt hur de kan vara en utmaning men också till fördel på arbetsplatsen.

24/1 Attention Utbildning i Stockholm, Liljeholmen. Ta del av inbjudan

GRUNDKURS OM NPF

NPF är kognitiva funktionsnedsättningar och under kursen går vi igenom och belyser de olika kognitiva förmågor som påverkas vid NPF. Hur det kan yttra sig i vardagen och vilket stöd kan man behöva från sin omgivning.

7/3 Attention Utbildning i Stockholm. Ta del av inbjudan
14/3 Attention Utbildning, digitalt. Ta del av inbjudan