Kvinna med barn mot en blå himmel

Attention behöver dig

När du blir medlem i Riksförbundet Attention hjälper du oss förbättra vårt arbete för att personer med NPF ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver. Vi är nu över 16 000 medlemmar och för varje ny medlem bli vi starkare, får större inflytande och kan göra mer.


JA! JAG VILL BLI medlem >>


När du klickar på länken kommer du till vårt medlemsregister där du kan beställa ditt medlemskap. Börja med att skriva in din adress och kolla vilken lokalförening du tillhör, sedan får du information om vad det kostar. Du kan också lägga till familjemedlemmar.
Vi ser fram emot att välkomna dig till Riksförbundet Attention!


Detta innebär medlemskapet

Som medlem hjälper du oss att bli starkare så vi kan göra mer för att förbättra situationen för personer med NPF. Du får också ett antal medlemsförmåner.

Medlemsavgifter:

  • Huvudmedlem 240 kr per kalenderår
  • Familjemedlem 60 kr per kalenderår (boende på samma adress)
  • Stödorganisationer 400 kr per kalenderår

I vårt nya medlemsregister kan du i nuläget inte själv lägga till familjemedlemmar i ditt medlemskap. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med detta: medlem@attention.se

Dina medlemsförmåner

  • En årsprenumeration på Tidningen Attention
  • Tillgång till en lokalförening där du kan träffa nya vänner och delta i träffar, aktiviteter och samtalsgrupper
  • Olycksfallsförsäkring – om något skulle hända dig eller dina barn (under 18 år) under någon av Attentions aktiviteter

Engagera dig lokalt

Vi finns i omkring 60 lokalföreningar runtom i landet. Lokalföreningarna arrangerar träffar, utbildningar och gruppaktiviteter. Om du vill kan du även engagera dig intressepolitiskt genom din lokalförening.

Anmäl hela familjen – fler kan göra mer

Som medlem kan du lägga till familjemedlemmar till ditt medlemskap. Vår olycksfallsförsäkring gäller för varje vuxen medlem och medföljande barn när ni deltar i våra aktiviteter. Dessutom hjälper ni oss att växa och få större inflytande. För att lägga till familjemedlemmar kontakta: medlem@attention.se

Stöd vårt arbete som företag

Som företag kan ni bli stödorganisation till Attention. Som stödorganisation har ni samma förmåner som privata medlemmar, men saknar rösträtt på vår förbundsstämma. Genom att bli stödorganisation till Attention bidrar ni till en god sak och hjälper oss att påverka och sprida information om NPF. För att bli stödorganisation kontakta: medlem@attention.se

Så fungerar medlemsregistret / GDPR

När du registrerar dig som medlem sparas dina personuppgifter i Riksförbundet Attentions medlemsregister och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och för informationsutskick. Du kan själv kontrollera vilken information som finns sparad om dig genom att logga in. Medlemsregistret hanteras av Riksförbundet Attentions kansli. Lokala medlemsregister hanteras av Riksförbundet samt av registeransvariga personer hos respektive lokalförening. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra.

Läs våra medlemmars berättelser

Vi har samlat berättelser från våra medlemmar om varför de gick med i Attention och vad medlemskapet har betytt för dem.
Läs medlemmarnas berättelser här >>

 


JA! JAG VILL BLI medlem >>


När du klickar på länken kommer du till vårt medlemsregister där du kan beställa ditt medlemskap. Skriv in din adress och kolla vilken lokalförening du tillhör, sedan får du information om vad det kostar. Vi ser fram emot att välkomna dig till Riksförbundet Attention!


Dela detta: