Bli medlem

Vill du också att vi ska ha en värld för alla? Bra, bli medlem du också, så hjälper du oss i vårt arbete för att alla med NPF ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver. Varje ny medlem ger oss större inflytande så vi kan göra mer. Du får även tillgång till en lokalförening som erbjuder en gemenskap, stöd och delta i aktiviteter samt vår medlemstidning.

Medlemsavgifter

  • Huvudmedlem 240 kr per kalenderår (måste ha fyllt 18 år)
  • Familjemedlem 60 kr per kalenderår (kan vara under 18 år, boende på samma adress som huvudmedlem)
  • Stödorganisationer 400 kr per kalenderår

Bli stödorganisation

Som stödorganisation eller företag har ni samma förmåner som privata medlemmar, men saknar rösträtt på vår förbundsstämma. Ni bidrar till en god sak och hjälper oss att påverka och sprida information om NPF.

Läs mer och stöd oss här

Det här får du som medlem

  • Attentions medlemstidning – vi skickar landets största NPF-tidning till din brevlåda fyra gånger per år.
  • En gemenskap & aktiviteter – tillgång till en lokalförening, där du kan möta andra medlemmar, få stöd och delta i träffar, aktiviteter och samtalsgrupper.
  • Möjlighet att göra skillnad –  för dig som vill ges även möjlighet att engagera dig ideellt i frågor om NPF, vi har massor att välja på hos Attention, och du väljer själva hur mycket tid ni kan avvara.
  • En olycksfallsförsäkring – om något skulle hända dig eller dina barn (under 18 år) under någon av Attentions aktiviteter gäller vår olycksfallsförsäkring för varje vuxen medlem och medföljande barn.
  • Rabatt – på utbildningar och temadagar som arrangeras av Riksförbundet Attention.

Lokalförening

Vi finns i omkring 60 lokalföreningar runtom i landet. Lokalföreningarna arrangerar träffar, utbildningar och gruppaktiviteter. Om du vill kan du även engagera dig intressepolitiskt genom din lokalförening. När du registrerar ditt medlemskap kan du välja mellan att bli medlem både i en lokalförening och i Riksförbundet, eller bara i Riksförbundet Attention.

Anmäl hela familjen – fler kan göra mer

Du lägger till familjemedlemmar genom att fylla i personens uppgifter i formuläret ovan. Du får då upp ett val där du klickar i familjemedlem och vilken huvudmedlem den hör ihop med.

I nuläget kan du bara anmäla och betala för en familjemedlem i taget, en bättre funktion är under utveckling.

Har du många familjemedlemmar du vill anmäla på en och samma gång så kan du alltid maila medlem@attention.se

Så fungerar medlemsregistret / GDPR

När du registrerar dig som medlem sparas dina personuppgifter i Riksförbundet Attentions medlemsregister och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och för informationsutskick. Du kan själv kontrollera vilken information som finns sparad om dig genom att logga in på din medlemssida. Medlemsregistret hanteras av Riksförbundet Attentions kansli. Lokala medlemsregister hanteras av Riksförbundet samt av registeransvariga personer hos respektive lokalförening. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra.

 


Dela detta: