Med hjälp av din gåva blir vi en starkare röst i kampen för att personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) ska få ett fungerande liv. Tack till alla fantastiska privatpersoner och företag som hittills har stöttat oss.

Tillsammans gör vi världen lite bättre!

För privatpersoner

Ge en gåva

Ge en gåva till Attention. Då bidrar du till vårt arbete för att personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) ska få ett fungerande liv.
Swisha, betala med kort eller sätt in pengar på bank- eller postgiro.

Gör en Facebook-insamling

Det är enkelt och tryggt att samla in pengar på Facebook. Du kan starta en insamling till exempel i samband med din födelsedag, eller för att göra en insats i samband med en högtid.

Ge en minnesgåva

Hedra minnet av en närstående genom att skänka en minnesgåva. Med ditt bidrag stödjer du Attentions arbete. När du skänker en minnesgåva skickar vi ett minnesblad med en personlig hälsning.

Skattefri aktiegåva

Om du äger aktier och skänker din utdelning till Attention är gåvan skattefri. Om du till exempel skänker tusen kronor i aktieutdelning går de oavkortat till vår viktiga verksamhet. Du kan också skänka din utdelning från fåmansbolag.

Testamentesgåva

Du har möjlighet att testamentera hela eller delar av ditt arv till Attention. Det går att testamentera pengar, men också till exempel fastigheter, aktier, bilar eller annat lösöre av värde.

Om dina gåvor

När du skänker pengar till Attention går de oavkortat till vårt arbete för att påverka beslutsfattare, sprida information och skapa mötesplatser för barn och föräldrar, anhöriga och vuxna med NPF.


För företag

Ge en företagsgåva

Personer med NPF finns på alla arbetsplatser. Företag kan göra mycket för personal och kunder genom utbildning och anpassningar. Men kanske vill ni göra ännu mer? Ge en gåva till Attention så stöttar ni vårt viktiga arbete.

Företagssamarbeten

Vi samarbetar med företag som delar våra värderingar och hjälper oss att sprida kunskap om NPF. Våra partners bidrar till vår verksamhet – och får tillbaka i form av bland utbildningar, gemensamma aktiviteter och vårt kunskapsmaterial.

Mer info & kontakt

Gåvor till Attention

BG: 900-8723
Swish-: 123 900 87 23

Har du frågor om vårt insamlingsarbete?

Hör gärna av dig till Elin West, kommunikations- och insamlingsansvarig,
Telefon: 070-422 68 97
Epost: elin.west@attention.se