Registrera familjen – fler kan göra mer

Vi är nu över 16 000 medlemmar i Riksförbundet Attention och för varje ny medlem bli vi starkare, får mer inflytande och kan göra mer. Tack för att du är med och stöttar vårt arbete för att personer med NPF ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver.


Logga in I MEDLEMSREGISTRET >>

OBS!! Vi har bytt medlemsregister och första gången du loggar in på din medlemssida måste du trycka på ”Glömt lösenord”. Vi skickar då ett nytt lösenord till den e-postadress som du angett i registret. Har du svårt att logga in? Hör av dig till oss via mail: medlem@attention.se eller ring: 08-120 488 00.

VIKTIG INFORMATION TILL DIG SOM ÄR MEDLEM!
Medlemsavgiften för 2018 skickades ut sent på grund av ett tekniskt problem hos en tidigare leverantör. På avierna med medlemsavgiften står Payer som mottagare för det angivna bankgironumret. Payer är det betaltjänstföretag vi anlitat för att administrera våra medlemsavier. Om du inte har betalat den här räkningen ännu kan du ha blivit avregistrerad från vårt medlemsregister.
Har du frågor om din avi, vill du ändra felaktiga uppgifter, återaktivera ditt medlemskap och registrera familjemedlemmar? Kontakta oss via mail: medlem@attention.se eller ring: 08-120 488 00.


Som medlem stärker du Attention

Som medlem och när du anmäler familjemedlemmar hjälper du oss att bli starkare så vi kan göra ännu mer för att förbättra situationen för personer med NPF. Du har också ett antal medlemsförmåner:

  • En årsprenumeration på Tidningen Attention
  • Tillgång till en lokalförening där du kan träffa nya vänner och delta i träffar, aktiviteter och samtalsgrupper
  • Olycksfallsförsäkring – om något skulle hända dig eller dina barn (under 18 år) under någon av Attentions aktiviteter. Vår olycksfallsförsäkring gäller för varje vuxen medlem och medföljande barn.

Medlemsavgifter

  • Huvudmedlem 240 kr per kalenderår
  • Familjemedlem 60 kr per kalenderår (boende på samma adress)
  • Stödorganisationer 400 kr per kalenderår

I vårt nya medlemsregister kan du inte själv lägga till familjemedlemmar i ditt medlemskap. Behöver du hjälp med att lägga till familjemedlemmar? Kontakta oss gärna: medlem@attention.se

Organisationer och företag kan bli stödmedlemmar i Attention, med samma förmåner som privata medlemmar, men utan rösträtt på vår förbundsstämma. Stödorganisationer bidrar till en god sak och hjälper oss att påverka och sprida information om NPF. För att bli stödorganisation kontakta: medlem@attention.se

Lokalförening

Vi har omkring 60 lokalföreningar runtom i landet. Lokalföreningarna arrangerar träffar, utbildningar och gruppaktiviteter. Om du vill kan du även engagera dig intressepolitiskt genom din lokalförening.

Våra medlemmars berättelser

Vi har samlat berättelser från våra medlemmar om varför de gick med i Attention och vad medlemskapet har betytt för dem.
Läs medlemmarnas berättelser här>>

 

Medlemsregistret och GDPR

När du registrerar dig som medlem sparas dina personuppgifter i Riksförbundet Attentions medlemsregister och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och informationsutskick. Du kan själv kontrollera vilken information som finns sparad om dig genom att logga in.

Medlemsregistret hanteras av Riksförbundet. Lokala medlemsregister hanteras också av registeransvariga hos respektive lokalförening. Riksförbundet Attention delar aldrig dina uppgifter med andra.

 

Skänk en gåva

Attention behöver större resurser för att kunna bli den effektiva organisation vi vill vara. Både våra medlemmar och samhället har stora förväntningar på oss, samtidigt som de statliga bidrag vi får successivt har urholkats. Alla gåvor är därför mycket värdefulla.

Ett stort tack på förhand till dig som vill stödja vår verksamhet genom en gåva.
Du kan sätta in ditt bidrag på vårt Postgiro 16 56 36-2. Eller skänka en valfri summa (scanna gärna qr-koden här under) via vårt nya Swishnummer: 123 663 83 73.


Logga in I MEDLEMSREGISTRET >>


OBS!! Ska du logga in på din medlemssida? Vi har bytt medlemsregister och första gången du loggar in ska du trycka på ”Glömt lösenord”. Vi skickar då ett nytt lösenord till den e-postadress som du angett i registret. Hör gärna av dig till oss om du har svårt att logga in:
medlem@attention.se eller 08-120 488 00.


 


Dela detta: