Min medlemssida

Tack för att du är medlem i Attention. Här kan du logga in på din egen sida i vårt medlemsregister. Via din medlemssida kan du bland annat betala medlemsavgiften med kontokort eller Swish, ändra dina kontaktuppgifter och se din betalningshistorik.


LOGGA IN PÅ DIN MEDLEMSSIDA HÄR >>

OBS! Vi har bytt medlemsregister och första gången du loggar in på din medlemssida måste du trycka på ”Glömt lösenord”. Det skickas då en återställningslänk till den e-postadress som du angett i registret och genom att klicka på den får du möjligheten att välja ett nytt lösenord. Om du inte får mailet, titta i din skräppost eller under kampanjer om du har Gmail.
Har du svårt att logga in eller har du frågor om ditt medlemskap, kontakta oss via mail: medlem@attention.se eller ring: 073-941 68 63

Medlemsregistret och GDPR

När du registrerar dig som medlem sparas dina personuppgifter i Riksförbundet Attentions medlemsregister och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och informationsutskick. Du kan själv kontrollera vilken information som finns sparad om dig genom att logga in.

Medlemsregistret hanteras av Riksförbundet. Lokala medlemsregister hanteras också av registeransvariga hos respektive lokalförening. Riksförbundet Attention delar aldrig dina uppgifter med andra.

 

 


Dela detta: