Min medlemssida

Tack för att du är medlem i Attention. Här kan du logga in på din egen sida i vårt medlemsregister. Via din medlemssida kan du bland annat betala medlemsavgiften med kontokort eller Swish, ändra dina kontaktuppgifter och se din betalningshistorik.


Logga IN PÅ DIN MEDLEMSSIDA här >>

OBS! Vi har bytt medlemsregister och första gången du loggar in på din medlemssida måste du trycka på ”Glömt lösenord”. Vi skickar då ett nytt lösenord till den e-postadress som du angett i registret.
Har du svårt att logga in? Har du frågor om din avi från Payer, vill du ändra felaktiga uppgifter, återaktivera ditt medlemskap eller registrera familjemedlemmar? Kontakta oss via mail: medlem@attention.se eller ring: 08-120 488 00.


Som medlem gör du Attention starkare

Som medlem hjälper du oss att bli starkare så vi kan göra ännu mer för att förbättra situationen för personer med NPF. Du får också tillgång till gemenskapen i en lokalförening och har ett antal medlemsförmåner:

  • En årsprenumeration på Tidningen Attention
  • Medlemskap i en lokalförening där du kan möta nya vänner och delta i träffar, aktiviteter och samtalsgrupper
  • Olycksfallsförsäkring – om något skulle hända dig eller dina barn (under 18 år) under någon av Attentions aktiviteter. Vår olycksfallsförsäkring gäller för varje vuxen medlem och medföljande barn.

Medlemsavgifter

  • Huvudmedlem 240 kr per kalenderår (ska ha fyllt 18 år)
  • Familjemedlem 60 kr per kalenderår (boende på samma adress)
  • Stödorganisationer 400 kr per kalenderår

I vårt nya medlemsregister kan du inte själv lägga till familjemedlemmar i ditt medlemskap. Behöver du hjälp med att lägga till familjemedlemmar? Kontakta oss gärna: medlem@attention.se

Organisationer och företag kan bli stödmedlemmar i Attention, med samma förmåner som privata medlemmar, men utan rösträtt på vår förbundsstämma. Stödorganisationer bidrar till en god sak och hjälper oss att påverka och sprida information om NPF. För att bli stödorganisation kontakta: medlem@attention.se

Lokalförening

Vi har omkring 60 lokalföreningar runtom i landet. Lokalföreningarna arrangerar träffar, utbildningar och gruppaktiviteter. Om du vill kan du även engagera dig intressepolitiskt genom din lokalförening.

Våra medlemmars berättelser

Vi har samlat berättelser från våra medlemmar om varför de gick med i Attention och vad medlemskapet har betytt för dem.
Läs medlemmarnas berättelser här>>

Medlemsregistret och GDPR

När du registrerar dig som medlem sparas dina personuppgifter i Riksförbundet Attentions medlemsregister och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och informationsutskick. Du kan själv kontrollera vilken information som finns sparad om dig genom att logga in.

Medlemsregistret hanteras av Riksförbundet. Lokala medlemsregister hanteras också av registeransvariga hos respektive lokalförening. Riksförbundet Attention delar aldrig dina uppgifter med andra.

Skänk en gåva

Attention behöver större resurser för att kunna bli den effektiva organisation vi vill vara. Både våra medlemmar och samhället har stora förväntningar på oss, samtidigt som de statliga bidrag vi får successivt har urholkats. Alla gåvor är därför mycket värdefulla.

Ett stort tack på förhand till dig som vill stödja vår verksamhet genom en gåva.
Du kan sätta in ditt bidrag på vårt Postgiro 16 56 36-2. Eller skänka en valfri summa (scanna gärna qr-koden här under) via vårt nya Swishnummer: 123 663 83 73.


Logga in I MEDLEMSREGISTRET >>


OBS!! Ska du logga in på din medlemssida? Vi har bytt medlemsregister och första gången du loggar in ska du trycka på ”Glömt lösenord”. Vi skickar då ett nytt lösenord till den e-postadress som du angett i registret. Hör gärna av dig till oss om du har svårt att logga in:
medlem@attention.se eller 08-120 488 00.


 


Dela detta: