Letar du efter en utbildning kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som fokuserar på just din verksamhet?  Är du trött på övergripande kurser som egentligen aldrig fokuserar på hur man faktiskt ska göra för att få verksamheten att fungera bättre? Då kan vi på Attentions utbildningscenter hjälpa dig att skräddarsy en utbildning som uppfyller just era behov och önskemål.

Hallå där!

Jenny Kindgren som jobbar med uppdragsutbildningar

Vad innebär en ”uppdragsutbildning”?

Det innebär att kunden och jag har en dialog om deras utbildningsbehov. Utifrån det tar jag sedan fram ett specifikt anpassat utbildningsförslag för just dem. Ett uppdrag kan innehålla allt ifrån rena föreläsningsdagar till kartläggningar, förändringsarbeten kring intern kultur och handledning och workshops.

Ge exempel på utbildningar som du har ansvarat för!

 Jag har arbetat med många olika typer arbetsplatser och ideella föreningar som till exempel omsorgspersonal på LSS & SOL verksamheter, verksamhetsutvecklare på Scouterna, olika typer av skolpersonal i alla stadier, simskolelärare och gode män för att nämna några.

Hur ser processen ut när man vill beställa en utbildning?

Man hör av sig till mig antingen via mail eller via telefon så startar vi upp en diskussion. Diskussionen leder sedan fram till en formell offert som uppdragsgivaren får ta ställning till.

Varför tycker du att man ska köpa en utbildning av just Attention?

Vi på Attentions utbildningscenter har lång erfarenhet av NPF. Riksförbundet Attention driver många olika projekt som ger oss en utmärkt kunskapsbas. Vi har ett nära förhållande till våra medlemmar och arbetar med olika intressepolitiska ärenden som håller oss ajour. Attentions utbildningscenter har också en unik möjlighet att hålla oss uppdaterade kring aktuell forskning genom vårt sammarbete med Attentions kunskapsråd där 14 ledande experter inom NPF området ingår.

Vi är lyhörda och lyssnar in och lägger extra tid på att försöka förstå uppdragsgivarens unika verksamhet för att möta upp behoven på bästa sätt. Vi utmärker oss genom att lägga insatserna på rätt nivå och ge de verktygen som behövs för att verksamheten ska utvecklas och förändras i rätt riktning.

Vilken feedback har du fått på de senaste utförda utbildningarna!

De uppdragsgivare jag samarbetat med har utryckt att de är nöjda med samarbetet och med utbildningsinsatserna. Många uttrycker att det var viktigt att få handfasta tips som de verkligen kan använda i sin verksamhet.

Hur går det till att boka en utbildning?

Kontakta mig via kontaktuppgifterna nedan, så för vi en diskussion kring er verksamhet och utbildningsbehov.

Epost: jenny.kindgren@attention.se
Telefon: 076-698 53 54


Recensioner från företag och organisationer som anlitat oss

“Så jättebra du har gjort föreläsningen! Jag är stolt över att kunna erbjuda våra medarbetare den. Innehållet och dina bilder är så intressant och bra. Du når verkligen fram trots den utmaning du hade med att spela in utan åhörare. Ditt engagemang når fram! Stort tack!!” 

Monica Berg, Kvalitetsutvecklare anhörigstöd Social omsorg Nyköpings kommun

”Det var från början till slut väldigt tryggt, enkelt och förtroendeingivande att jobba med Attention. Där fanns lyhördhet inför våra önskemål och en bra mix av personlighet och professionalism i genomförandet. Vi kunde inte vara nöjdare”

Mikael Stark, Scouterna

Flexibelt, lyhört och informativt! Handledningen motsvarade våra behov och upplägget passade oss utmärkt

Anna Andersen Hörman, Ung i Staffanstorp

Bra innehåll, enkelt förklarat, lagom mycket fakta och stor igenkänningsfaktor. Vi känner absolut att vi fick med oss kunskap och medvetenhet gällande dessa barn och kommer jobba vidare med materialet.

Annika Nilsson, Simhallschef Sundsvall

“Vi var väldigt nöjda med Attentions insats. Det var enkelt och roligt att planera tillsammans och de levererade exakt det som vi kommit överens om. Jenny var väldigt bra och tydlig. Eftersom Attention är en intresseförening kunde de lyfta fram alla perspektiv, även det som är komplext och lite svårt, på ett sätt som kändes bra och som var orienterat mot att ta bort hinder i samhället.”

Emma Melander Borg, Länsstyrelsen Skåne