Letar du efter en utbildning kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som fokuserar på just din verksamhet?  Är du trött på övergripande kurser som egentligen aldrig fokuserar på hur man faktiskt ska göra för att få verksamheten att fungera bättre? Då kan vi på Attentions utbildningscenter hjälpa dig att skräddarsy en utbildning som uppfyller just era behov och önskemål.

Boka en utbildning – så här går det till!

Om du väljer en uppdragsutbildning hos oss så får du föra diskussion direkt med våra utbildare. Vi lägger lite extra tid på att försöka förstå just er verksamhet för att kunna bemöta de önskemål ni har. Vi kan också lägga oss på just den kunskapsnivå där ni befinner er och ger konkreta råd och tips som är anpassade till den verksamhet ni bedriver.

Kontakta oss gärna via kontaktuppgifterna nedan så hjälper vi dig gärna!

Epost: anki.sandberg@attention.se
Telefon: 070-717 40 25


Recensioner från företag och organisationer som anlitat oss

”Det var från början till slut väldigt tryggt, enkelt och förtroendeingivande att jobba med Attention. Där fanns lyhördhet inför våra önskemål och en bra mix av personlighet och professionalism i genomförandet. Vi kunde inte vara nöjdare”

Mikael Stark, Scouterna

Flexibelt, lyhört och informativt! Handledningen motsvarade våra behov och upplägget passade oss utmärkt

Anna Andersen Hörman, Ung i Staffanstorp

Bra innehåll, enkelt förklarat, lagom mycket fakta och stor igenkänningsfaktor. Vi känner absolut att vi fick med oss kunskap och medvetenhet gällande dessa barn och kommer jobba vidare med materialet.

Annika Nilsson, Simhallschef Sundsvall