Dags att förnya ditt medlemsskap hos Attention

Nyligen gick epost ut till alla våra medlemmar med en betallänk. Ditt och andras medlemsskap gör så att vi tillsammans kan fortsätta kämpa för att personer med NPF ska få ett fungerande liv.

Vad ingår i ditt medlemsskap?

Enkelt beskrivet kan man säga att Attention är våra medlemmars megafon. Vi lyfter fram era röster och upplevelser till politiker, kommuner, skolor och regioner. Vi gör samhället mer NPF-vänligt genom att sprida kunskap och komma med förbättringsförslag.

Vi erbjuder också en härlig gemenskap i våra lokalföreningar som är spridda runtomkring i Sverige. Våra medlemmar får ta del av vår uppskattade medlemstidning som kommer ut med 4 nr/ år. Nytt för 2021 är att tidningen endast går att läsa för dig som medlem. En annan medlemsförmån som vi just nu håller på att utveckla är diverse intressanta digitala utbildningar. När utbildningarna är klara kommer de finnas tillgängliga på din medlemssida. Mer information om det kommer i början av 2021.

Enkelt att förnya sitt medlemsskap!

Nyligen fick du som är medlem hos Attention e-post från oss. I meddelandet står det att det är dags att betala medlemskapet för 2021. För att göra det det så smidigt som möjligt för er så medföljer en betallänk så att du kan betala direkt med kort eller swish. Du kan också  betala med OCR-numret som finns på fakturan. Vi skickar ut två påminnelser och har ingen medlemsavgift inkommit därefter så kommer medlemskapet avslutas automatiskt.

OBS! Vi har hört från en del medlemmar att meddelandet hamnar i skräpposten, så kika gärna där om du saknar det. Om du inte fått meddelandet eller har andra frågor angående ditt medlemsskap maila medlem@attention.se.