Hedra minnet av en närstående genom att skänka en minnesgåva. Med ditt bidrag stödjer du samtidigt Attentions arbete. När du skänker en minnesgåva skickar vi ett minnesblad med en personlig hälsning.

När du skänker pengar till Attention går de oavkortat till vårt arbete för att påverka beslutsfattare, sprida information och skapa mötesplatser för barn och föräldrar, anhöriga och vuxna med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Vår utgångspunkt är att alla med NPF har rätt till stöd och den respekt de behöver för att kunna leva ett fullvärdigt liv.

Du kan skänka din minnesgåva via swish eller kort och fyller då i formuläret längre ner på sidan. Det skapas då ett minnesblad med det namn och den minnestext du har skrivit. Tänk på att du kan förhandsgranska minnesbladet innan du går vidare till betalning. Minnesbladet skickas sedan som en PDF till din e-postadress (kan hamna i skräppost). Du kan också skänka din gåva via vårt bankgiro 5316-1949. För att vi då ska kunna skicka ett minnesblad behöver vi få in följande information ifrån dig till vår kanslimail.

För att vi ska kunna skicka ett minnesblad behöver du ange följande uppgifter

 1. Ditt namn
 2. Din e-postadress
 3. Telefonnummer eller kontonummer du swishat eller girerat din gåva från.
 4. Adress till mottagare samt om du vill ha minnesbladet digitalt eller utskrivet och postat.
 5. Namnet på den du vill hedra med din gåva
 6. Datum begravning/minnesstund ska äga rum
 7. Rubrik för din personliga hälsning
 8. Din personliga hälsning
 9. Maila uppgifterna till kansliet@attention.se
  Eller använd formuläret här nedan