Attentions styrelse har inför valet tagit fram en valplattform där vi sätter strålkastarljuset på tidiga insatser till barn och unga, rätt till en fungerande skolgång, livstidsperspektiv på NPF och arbetsmarknad. Inom varje tema i valplattformen ska vi ha samtal och intervjuer med personer som vi ser som viktiga.

Först ut blir det lite extra fokus på skolan. Här kan ni lyssna på ett poddavsnitt där Eric Donell, vice ordförande i Riksförbundet Attention har träffat vår skolminister Lina Axelsson Khilblom för att bland annat prata om läroplan, betygssystem och att själv vara NPF-mamma.

Ta del av Attentions valplattform HÄR
Lyssna på poddavsnittet med skolministern och Eric Donell HÄR

Eric Donell, vice ordförande i Riksförbundet Attention i ett samtal med skolministern, Lina Axelsson Khilblom om hur elever med NPF ska få förutsättningar att klara skolan.

Det runda fotot på skolministern är taget av: Kristian Pohl/Regeringskansliet