Inför valet har Attentions styrelse tagit fram en valplattform där vi lyfter fram tidiga insatser till barn och unga, rätt till en fungerande skolgång, livsloppsperspektiv på NPF samt arbetsmarknad. Inom varje tema i valplattformen kommer vi ha samtal och intervjuer med olika intressanta personer.

I vårt tredje avsnitt av Attentions val-podd lyfter vi arbetsmarknadsfrågor. Anki Sandberg, ordförande Attention, samtalar med Roger Mörtvik, statssekreterare på Arbetsmarknadsdepartement, om orsaker till att så många med NPF saknar arbete, hur det skulle kunna bli lättare för personer med NPF att komma in på arbetsmarknaden och orsaker till att det stöd som idag finns inte alltid fungerar.

Lyssna på poddavsnittet HÄR
Ta del av Attentions valplattform HÄR

Roger Mörtvik, statssekreterare på arbetsmarknadsdepartementet.
Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet