Missade du vårt webbinarium om årets skolrapport? Lugn, nu kan du se den i efterhand i lugn och ro när det passar dig.

På webbinariet presenterar vi resultatet från vår senaste rapport ”Skrämmande stor okunskap. Inte bara om NPF utan också om skolans skyldigheter”, som är baserad på enkätsvar från 2 700 vårdnadshavare till barn med NPF.

Utifrån resultatet i rapporten samtalar sedan Attention med en sakkunnig från Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) och två aktiva skolpolitiker kring det som presenteras och vad som kan göras för att få en skola som ger alla elever förutsättningar att lyckas.

Medverkande

Anki Sandberg, ordförande Riksförbundet Attention
Danijel Lukic, NPF-samordnare på SPSM
Eva Eriksson (S), ordf. utbildningsnämnden Solna
Andrea Hedin (M), oppositionsborgarråd Stockholms stad
Elin Pietras, Riksförbundet Attention

Ta del av rapporten här