Tisdagen den 3 oktober, bjuder Attention in till en kostnadsfri digital föreläsning med Jessica Stigsdotter Axberg, eller som många av er känner som MrsHyper. Föreläsningen Alla i vår familj har adhd! (Vi har Axberger…), kommer att handla om att vara förälder till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) och själv ha diagnos,

Jessica Stigsdotter Axberg fick sin diagnos sist av alla i sin familj, 53 år gammal. Hon hade dock förstått, när hennes äldsta dotter fick sin adhd-diagnos som 7-åring, att det nog var det hon också hade.

Ta del av hennes berättelse som handlar om hur det har varit att vara en högaffektiv mamma som har fått jobba hårt i terapi med känslor och självkänsla. Att på djupet försöka förstå det sociala spelet, vad som sägs mellan raderna, saker alla fattar, jobbet och få en fungerande vardag. Den där vardagen man inte bara vill överleva utan leva också. 

Under föreläsningen kommer det också finnas möjlighet att ställa frågor till Jessica.

FÖRELÄSNING: Alla i vår familj har adhd! (Vi har Axberger)…)
DATUM: 3 oktober
TID: 19.00-20.00
PLATS: Föreläsningen kommer att livestramas här

Det krävs ingen föranmälan till föreläsningen.

Föreläsningen kommer även kunna ses i efterhand på Attentions Youtube-kanal Attention Play.