Den här veckan pågår Attentions anhörigvecka! I samband med detta så bjuder vi in alla våra medlemmar till att (digitalt) se pjäsen Churchill var inte heller klok av Östra Teatern.

Medlemserbjudande

Erbjudandet gäller 5–7 oktober och för att se pjäsen så loggar man in på webben, erbjudandet finns sedan under menyn “medlemsförmåner”.

Logga in på  webben här. Har du ingen inloggning, följ instruktionerna på sidan.

Om du inte är medlem så kan du bli det här

Beskrivning av pjäsen:

Arbetslösheten bland funktionsnedsatta människor ökar dramatiskt och är uppe i över 50 procent. I pjäsen får vi följa tre unga människors kamp för att ta sig in i arbetslivet: Anton med en lindrig utvecklingsstörning, Hanna med adhd och Jonas med Aspergers syndrom.

De möter en arbetsmiljö där rekryteringssajter och bemanningsfirmor har tagit över och där slimmade strukturer och krav på effektivitet stänger dem ute. Hanna bränner ständigt ut sig. Jonas klarar inte att vara i grupp. Men vad händer när Anton äntligen får ett jobb? Hela arbetsplatsen utvecklas!

Läs gärna mer om pjäsen här

Pjäsen Churchill var inte heller klok med Östra teatern. Skrivern av Gunilla Boëthius, regisserad av Stephen Rappaport och producerad av Ulrika Ragnar Borel.

Erbjudande anordnas av Attentions arvsfondenprojekt Vägen vidare. Läs mer om projektet här