70 representanter från 40 av Attentions lokalföreningar samt Attentions förbundsstyrelse och kanslipersonal, samlades under två intensiva dagar på  på Scandic Alvik i Stockholm. Programmet under dagarna var en blandning av information från förbundet, workshops och möjlighet till erfarenhetsutbyte mellan föreningarna.

Under lördagen berättade Anki Sandberg, förbundsordförande Attention och Eric Donell, vice ordförande Attention, om Attentions verksamhetsplan och det som prioriteras. En annan viktig punkt som togs upp var hur man kan arbeta lokalt med påverkansarbete. Föreningarna fick också tips, stöd och information om material för det lokala föreningsarbetet från Jennifer Blomkvist, som arbetar med föreningsstöd på Riksförbundet och Elin Pietras, som är folkbildningsutvecklare på Riksförbundet.

Under söndagen var det parallella seminarier med fokus på verksamhet för unga, anhörigstöd, Attentions arvsfondenprojekt Vägen tillbaka och Vägen vidare samt hur man kan arbeta för att göra föreningen känd.

För att hitta presentationer från årets föreningskonferens så loggar du in HÄR med det lösenord som skickats ut via Attention-Nytt. Fler presentationer kan tillkomma.