Nästa år är det åter dags för Attentions konferens NPF-forum 2024 – Sveriges mötesplats inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Konferensen vänder sig till yrkesverksamma, anhöriga och personer med egen funktionsnedsättning. 

Under två fullspäckade dagar har du möjlighet att ta del av intressanta seminarier, besöka utställare och knyta nya kontakter. Dagarna kommer att vara fyllda av seminarier med fokus på forskning, stöd, skola, arbetsliv och mycket mycket mer. 

Bred målgrupp

NPF-forum har under åren utvecklats till en arena för personliga möten, en plats för fortsatta och nya kontakter. Forumet vänder sig till alla som är intresserade av vad som händer inom området. Målgruppen är en bred blandning av yrkesverksamma, beslutsfattare, personer med egna diagnoser och deras anhöriga.

Spännande mötesplats 

På forumet har du möjlighet att träffa andra organisationer, företag och personer som arbetar med dessa frågor och knyta nya kontakter. Du kommer att synas bland andra som ligger i fronten när det gäller att utveckla verksamheter som stödjer personer med NPF och deras anhöriga.

PLATS: Aula Medica, Stockholm
DATUM: 
18–19 april 2024
ANMÄLAN: Vi erbjuder rabatt till alla Attentions medlemmar. Läs mer och boka din plats på: www.attention.se/npf-forum-2024