Under nästa vecka kommer Attention ha extra fokus på språkstörning (4-8 december). Vi bjuder nu in alla våra medlemmar till en digital föreläsning där du får lära dig mer om diagnosen. Vi kommer under veckan också dela artiklar om språkstörning i våra sociala medier och senaste numret av Attentions medlemstidning har tema språkstörning.

Om föreläsningen

Att leva med språkstörning har stor påverkan på vardagen och kan påverka såväl
förmågan att uttrycka sig som att förstå sin omgivning. Språkstörning förefaller vara
den vanligaste neuropsykiatriska funktionsnedsättningen och behovet av att sprida kunskap kring diagnosen är stort. Föreläsningen kommer att ge grundläggande kunskaper kring diagnosen, hur språkstörning påverkar tillvaron samt kring hur omgivningen kan stötta.

Föreläsare

Elinor Linderot är leg. psykolog på Psykologpartners. Elinor har lång erfarenhet av att möta barn och unga med NPF och arbetar nu främst med handledning och utbildning till olika verksamheter som möter barn, unga och personer med funktionsnedsättningar.

DATUM: onsdagen den 6/12-2023
TID: kl. 18.30 – 20.00
PLATS: digitalt via Zoom. Föreläsningen kan inte ses i efterhand.
ANMÄLAN: för att anmäla dig så använder du din medlemsinloggning på webben. Logga in här. Anmälningslänken ligger sedan under menyn “medlemsförmåner”.

Föreläsningen kommer inte kunna ses i efterhand.

Är du inte medlem i Attention men vill ta del av föreläsningen? Varmt välkommen att bli medlem här.

Elinor Linderot är leg. psykolog på Psykologpartners.

Foto på man: Pixabay/Andrea Piacquadio