Attention har tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet tagit fram ett pedagogiskt bildmaterial som ska användas i träning och annan hockeyverksamhet. Bra för alla – och extra bra förstås för alla hockeyspelare med NPF.

Bildmaterialet ska kunna användas av alla åldrar men introduceras först för barn och unga. Materialet kan beställas kostnadsfritt av alla föreningar i Svenska ishockeyförbundet och består av en whiteboardtavla, magnetiska bildkort, whiteboardpennor samt instruktioner för hur det ska användas. 

– Vi är väldigt glada över att kunna presentera detta hjälpmedel för våra föreningar och ledare. Vi ser det som en av flera viktiga insatser vi gör för att skapa bättre utvecklingsmiljöer för alla, även de med NPF, säger Anders Wahlström, utvecklingschef på Svenska Ishockeyförbundet.

Jenny Kindgren

– Vi på Attention är stolta över vår fina samverkan med Svenska Ishockeyförbundet, som har valt att satsa på NPF i sin tränarutbildning och tar ett stort pedagogiskt ansvar för att göra verksamheten tillgänglig för alla. Vi har bidragit i arbetet med att ta fram bilder till det pedagogiska bildmaterialet som är en del av satsningen, säger Jenny Kindgren, ansvarig för uppdragsutbildningar på Attention.

Läs mer här