Nu satsar Riksförbundet Attention på att få fler gåvor från allmänheten, och har blivit beviljade ett 90-konto.

– Vi är väldigt positiva till att kontot granskas av en tredje part som ser till att insamlingarna genomförs korrekt. Vi vet att många ser det som en kvalitetsmarkör och vi är förväntansfulla över hur det kan bidra till att stärka oss som förbund, säger Anki Sandberg, ordförande Riksförbundet Attention.

Attention har i mer än 20 år kämpat för att personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) ska bli bemötta med respekt och få samma möjligheter som andra samhällsgrupper. Under de senaste åren har vi bland annat bidragit till att NPF-kunskap är en del av lärarutbildningen, och efter vårt projekt för samhällsplacerade barn har regeringen startat en utredning kring landets SiS-hem. För att fortsätta det viktiga arbetet för personer med NPF och deras anhöriga behöver förbundet ekonomiskt stöd. Med ett 90-konto är förhoppningen att fler känner sig trygga att bidra.

Stöd oss: BG 900-8723